Friday 24 August 2012

Barbie Fashion tablett recension



Ja Gays, för mina kära systrar och bröder Oregon Scientific har introducerat den nya tabletten Barbie Fashion till marknaden. Jag talar om Barbie Fashion tabletten från Oregon Scientific här, där det har mindre praktisk och funktionalitet än att vara en modeikon för den lilla flickan i ditt liv. Liknande den vurm runt Hello Kitty produkter, Barbie, är en internationell modeikon, har sin egen tablett som verkligen avskyr allt som högteknologiska, eftersom den saknar även de mest grundläggande nödvändighet i dessa dagar - en LCD-färgskärm.

Åtminstone Monokrom LCD-display är tryckkänslig, och det kommer med en penna förutom en rad lärande som att skriva, teckning, musicerande, ordförråd byggnad, sekvensering, och memorera bland annat.
Medan de flesta tabletter tenderar att rikta den manliga demografiska, här är något bara för den rosa kärleksfulla prinsessan i ditt life.There är en rad teman som följer tabletten Barbie Fashion inklusive mode, design, husdjur och partier, för att inte tala handskriftsigenkänning . Verkar vara mer av en gåva för samlare och fans av Barbie snarare än att det är en funktionell, arbetar tablett, men du kan verkligen inte klaga mycket på $ 49,95.

0 comments:

Post a Comment