Friday 24 August 2012

Barbie Fashion tablet recensie


Ja Gays, voor mijn lieve zusters en broeders van Oregon Scientific heeft de nieuwe Barbie Fashion tablet op de markt. Ik heb het over de Barbie Fashion tablet van Oregon Scientific hier, waar het minder praktische aspecten en functionaliteit dan dat het een mode-icoon voor het kleine meisje in je leven. Net als bij de rage rond Hello Kitty-producten, Barbie, die een internationale mode-icoon, heeft haar eigen tablet die zeker verafschuwt alles high-tech, omdat het niet zelfs de meest fundamentele noodzaak deze dagen - een kleuren LCD-scherm.

Ten minste de monochroom LCD-scherm is aanraakgevoelig, en het komt met een stylus in aanvulling op een scala aan leeractiviteiten zoals het schrijven, tekenen, muziek maken, vocabulaire, sequencing, en het onthouden van onder andere.
Terwijl de meeste tabletten hebben de neiging om de mannelijke demografische doelgroep, hier is iets juist voor de roze liefdevolle prinses in uw life.There is een scala van thema's die de Barbie Fashion tablet te begeleiden zoals mode, design, huisdieren, en partijen, en niet te vergeten handschriftherkenning . Lijkt meer van een cadeau voor verzamelaars en liefhebbers van Barbie-in plaats van dat het een functionele, werkend tablet, maar je kunt niet echt veel klagen op $ 49,95.

0 comments:

Post a Comment