Friday 24 August 2012

Barbie Fashion tablet anmeldelse


Ja Bøsser, for mine kære søstre og brødre Oregon Scientific har introduceret den nye Barbie Fashion tablet på markedet. Jeg taler om den Barbie Fashion tablet fra Oregon Scientific her, hvor det har mindre praktiske og funktionelle end at være et modeikon for den lille pige i dit liv. Svarende til dille omgivende Hello Kitty produkter, Barbie, bliver en international modeikon, har sin helt egen tablet, som helt sikkert afskyr alle ting high tech, da den mangler selv de mest basale nødvendighed i disse dage - en farve LCD display.

Mindst den monokrome LCD display er touch følsom, og det kommer med en stylus i tillæg til en række af læringsaktiviteter lyst til at skrive, tegning, musik at gøre, ordforråd bygning, sekventering, og huske blandt andre.
Mens de fleste tabletter tendens til at målrette den mandlige demografiske, her er noget bare for den lyserøde kærlige prinsesse i din life.There er en række temaer, der ledsager den Barbie Fashion tablet herunder mode, design, kæledyr, og partier, for ikke at nævne håndskriftsgenkendelse . Synes at være mere af en gave for samlere og fans af Barbie snarere end at have det er en funktionel, arbejder tablet, men du kan ikke virkelig klager meget på $ 49,95.

0 comments:

Post a Comment